Tårtbotten utan ägg och mjölk

Jag har sett ett recept utan mjölk och ägg men med äggersättning. Vad är det och hur använder man det? Någon annan skrev att man kan byta ut ett ägg mot äggersättning och resten mot bakpulver, någon som vet mera om detta?

Skriven av jenny
Skrevs maj 2007


Hej. På denna hemsida kan man beställa "Loprofin Äggersättning", fungerar ungefär som bakpulver enligt min erfarenhet.

Skriven av Maria
Skrevs maj 2007


Hej! Man kan även använda Oldanas sockerkaksmix, och låta bli att tillsätta ägg. Det funkar också.

Skriven av Marie
Skrevs maj 2007


Baka en sockerkaka i en rund form med avtagbara kanter och dela den i två. Ersätt ett ägg med en tsk bakpulver. Jag har hittat recept på en äggfri i "sju sorters kakor"

Skriven av Pia
Skrevs maj 2007


Här är recept som finns här på allergimat


http://www.allergimat.com/recept.asp?id=836

http://www.allergimat.com/recept.asp?id=957

http://www.allergimat.com/recept.asp?id=37 använd vetemjöl istället för ris- o majsmjöl

Skriven av Louise
Skrevs maj 2007


Skriv ett svar

Forumet är under omarbete, och du kan inte svara på ett inlägg i nuläget.

Forumets kategorier