Varför alla dessa fröer??
Undrar varför leverantörerna är så glada i fröer på allt bröd??
Min son tål ej dessa och ej gluten, så det blir lite jobbigt..
Skriven av Em
Skrevs augusti 2003
Anledningen är nog för att brödet inte ska se så tråkigt ut.
Skriven av Evelina
Skrevs december 2003
Min son tål ej dessa och ej gluten, så det blir lite jobbigt..
Skriven av Em
Skrevs augusti 2003
Anledningen är nog för att brödet inte ska se så tråkigt ut.
Skriven av Evelina
Skrevs december 2003
Skriv ett svar
Forumet är under omarbete, och du kan inte svara på ett inlägg i nuläget.Forumets kategorier
- Allergier utomlands (940 st)
- Allergiska barn (1621 st)
- Anslagstavlan (1046 st)
- Åsikter och önskemål (181 st)
- Återkallelser (135 st)
- Bakning (229 st)
- Fisk och skaldjur (32 st)
- Gluten och vete (3038 st)
- Höns och Ägg (176 st)
- Kombination av allergier (383 st)
- Mjölk och laktos (1914 st)
- Nötter (119 st)
- Recept (303 st)
- Restaurang och Café (278 st)
- Soja (85 st)
- Tips & Råd (507 st)
- Växtproteiner (63 st)