Vitsåsen till lutfisken

hur gör ni den goda vitsåsen till lutfisken?

Skriven av agneta
Skrevs november 2007


Red såsen med Maizena ljus redning blir precis lika god som om du reder med vetemjöl.

Skriven av Lena
Skrevs november 2007


Tack Lena

Skriven av agneta
Skrevs november 2007


Alla redda såser blir enklare med maizena. Dessutom slipper du alla bökiga bottenredningar och kan toppreda.

Skriven av Marika
Skrevs november 2007


Om man inte dessutom är intollerant mot mjölk/laktos...:-(

Skriven av Kristina
Skrevs november 2007


kan man då använda lactosfri mjölk?

Skriven av agneta
Skrevs november 2007


Om man är laktosintolerant kan man använda laktosfri mjölk och andra mejerivaror. Funkar precis lika bra som "vanlig" mejeriprodukter.

Skriven av Katarina
Skrevs november 2007


Förutom att Maizena ljusredning innehåller mjölkprotein så det beror hur känslig man är.

Skriven av Gäst
Skrevs november 2007


Skriv ett svar

Forumet är under omarbete, och du kan inte svara på ett inlägg i nuläget.

Forumets kategorier