För hög fetthalt i mjölkfritt "smör"
Hur kommer det sig att fetthalten är så hög i mjölkfria bordsmargariner? När det skrivs om att all bör säkna intaget av fett. Jag får inte det att gå ihop. Är jag ensam om problemet?
Skriven av Marieanne
Skrevs december 2007
Tjenixen!
Skriven av Marieanne
Skrevs december 2007
Tjenixen!
Problemet är ju inte så stort eftersom dessa margariner inte innehåller fett med "dåliga" animaliska fettsyror och dessutom finns Kejus ljusblå paket med 40% fett halt, så man kan snåla om man vill. Lycka till
Cicci
Skriven av Robyn
Skrevs december 2007
Skriv ett svar
Forumet är under omarbete, och du kan inte svara på ett inlägg i nuläget.Forumets kategorier
- Allergier utomlands (940 st)
- Allergiska barn (1621 st)
- Anslagstavlan (1046 st)
- Åsikter och önskemål (181 st)
- Återkallelser (135 st)
- Bakning (229 st)
- Fisk och skaldjur (32 st)
- Gluten och vete (3038 st)
- Höns och Ägg (176 st)
- Kombination av allergier (383 st)
- Mjölk och laktos (1914 st)
- Nötter (119 st)
- Recept (303 st)
- Restaurang och Café (278 st)
- Soja (85 st)
- Tips & Råd (507 st)
- Växtproteiner (63 st)