Korv och hamburgare i korvkiosk
Hej.
Är det någon som vet hur det är med gluten i korv och hamburgare i korvkiosker?
korven brukar ju vara glutenfri. Men kolla hur dom gör med tängerna. Många använder samma tång som dom tar i brödet till att ta upp korven ur vattenbingen med, mao blir det fullt i brödsmulor i korvspadet. Jag äter inte varmkorv vare sig på mackar eller i korvmojjar. Enda gången jag tar en korv på en mack är när dom tar en direkt ur påsen och jag får värma den i micron (blir inte på långa vägar lika gott..) och har mos till.
Skriven av Nina
Skrevs oktober 2009
Jag har ätit massvis av korv och hamburare i korvkiosker..frågar dock först så att det är glutenfritt..ser efter så att de läser noga på förpackningen på korven..jag verkar inte vara så känslig för jag tål det mesta..d ska va gött att leva oxå/Lars
Skriven av Gäst
Skrevs oktober 2009
Jag äter ofta KOKT korv ute och ber dom ALLTID använda en ny alt nydiskad tång och att dom sköljer av korven så att ev smulor tvättas bort =) Hamburgarna går bort då stekborden oftast är fulla med gluten...
Är det någon som vet hur det är med gluten i korv och hamburgare i korvkiosker?
//Jimmy
Skriven av Jimmy
Skrevs oktober 2009
korven brukar ju vara glutenfri. Men kolla hur dom gör med tängerna. Många använder samma tång som dom tar i brödet till att ta upp korven ur vattenbingen med, mao blir det fullt i brödsmulor i korvspadet. Jag äter inte varmkorv vare sig på mackar eller i korvmojjar. Enda gången jag tar en korv på en mack är när dom tar en direkt ur påsen och jag får värma den i micron (blir inte på långa vägar lika gott..) och har mos till.
Skriven av Nina
Skrevs oktober 2009
Jag har ätit massvis av korv och hamburare i korvkiosker..frågar dock först så att det är glutenfritt..ser efter så att de läser noga på förpackningen på korven..jag verkar inte vara så känslig för jag tål det mesta..d ska va gött att leva oxå/Lars
Skriven av Gäst
Skrevs oktober 2009
Jag äter ofta KOKT korv ute och ber dom ALLTID använda en ny alt nydiskad tång och att dom sköljer av korven så att ev smulor tvättas bort =) Hamburgarna går bort då stekborden oftast är fulla med gluten...
Smaklig spis!
/Jessica
Skriven av Jessica
Skrevs november 2009
Skriv ett svar
Forumet är under omarbete, och du kan inte svara på ett inlägg i nuläget.Forumets kategorier
- Allergier utomlands (940 st)
- Allergiska barn (1621 st)
- Anslagstavlan (1046 st)
- Åsikter och önskemål (181 st)
- Återkallelser (135 st)
- Bakning (229 st)
- Fisk och skaldjur (32 st)
- Gluten och vete (3038 st)
- Höns och Ägg (176 st)
- Kombination av allergier (383 st)
- Mjölk och laktos (1914 st)
- Nötter (119 st)
- Recept (303 st)
- Restaurang och Café (278 st)
- Soja (85 st)
- Tips & Råd (507 st)
- Växtproteiner (63 st)
Annons
Annons
Annons