Dåligt järnvärde trots att man sköter sig med maten?
Jag undrar om man kan ha svårare att ta upp järn trots att man sköter sig med maten och äter helt glutenfritt? Fick nämligen reda på att jag hade 8 i järnvärde, dock bra blodvärde på 147 så blir lite fundersam. Vi ska naturligtvis utreda detta vidare men är bara lite nyfiken :-)
Skriven av Victoria
Skrevs januari 2012
Skriven av Victoria
Skrevs januari 2012
Inga svar har skrivits ännu.
Skriv ett svar
Forumet är under omarbete, och du kan inte svara på ett inlägg i nuläget.Forumets kategorier
- Allergier utomlands (940 st)
- Allergiska barn (1621 st)
- Anslagstavlan (1046 st)
- Åsikter och önskemål (181 st)
- Återkallelser (135 st)
- Bakning (229 st)
- Fisk och skaldjur (32 st)
- Gluten och vete (3038 st)
- Höns och Ägg (176 st)
- Kombination av allergier (383 st)
- Mjölk och laktos (1914 st)
- Nötter (119 st)
- Recept (303 st)
- Restaurang och Café (278 st)
- Soja (85 st)
- Tips & Råd (507 st)
- Växtproteiner (63 st)
Annons
Annons
Annons