Hur stor är risken för att butiker råkar göra fel
Hej! Jag är glutenintolerant och undrar om det har hänt eller kan hända att de som gör glutenfria matprodukter samt kakor osv (menar de som man köper i affären) och hur stor risken är. Jag är nämligen jätterädd för att få i mig gluten och tror att det ska hända hela tiden att någon gör fel tack i förhand
Mvh Ida
Skriven av Ida
Skrevs maj 2014
Glutenfria matprodukter kan du vara trygg med
Skriven av Louise
Skrevs maj 2014
Mvh Ida
Skriven av Ida
Skrevs maj 2014
Glutenfria matprodukter kan du vara trygg med
Skriven av Louise
Skrevs maj 2014
Skriv ett svar
Forumet är under omarbete, och du kan inte svara på ett inlägg i nuläget.Forumets kategorier
- Allergier utomlands (940 st)
- Allergiska barn (1621 st)
- Anslagstavlan (1046 st)
- Åsikter och önskemål (181 st)
- Återkallelser (135 st)
- Bakning (229 st)
- Fisk och skaldjur (32 st)
- Gluten och vete (3038 st)
- Höns och Ägg (176 st)
- Kombination av allergier (383 st)
- Mjölk och laktos (1914 st)
- Nötter (119 st)
- Recept (303 st)
- Restaurang och Café (278 st)
- Soja (85 st)
- Tips & Råd (507 st)
- Växtproteiner (63 st)
Annons
Annons
Annons