Praliner med godiscrunch đŸ«đŸŹđŸ˜‹

Praliner med godiscrunch đŸ«đŸŹđŸ˜‹

Du behöver

  • 100 gram Ljus Choklad
  • Ca 10 stycken Saltlakrits-karameller (ju fler karameller, desto mer crunch)
  • Kolla ingredienserna pĂ„ choklad och karameller för ev gluten

Hur gör man?

  1. SmÀlt chokladen i vattenbad (placera en skÄl ovanför en kastrull med kokande vatten).

  2. Samtidigt som det smÀlter, hacka/mortla karamellerna till mindre bitar.

  3. NÀr chokladen har smÀlt, vÀnd ner karamell-crunchet och blanda ihop.

  4. AnvÀnd en pralinform och fyll varje form med chokladen.

  5. Placera formen i frysen och ha dÀr tills de har stelnat.

  6. DAGS ATT NJUTA AV DINA HEMMAGJORDA PRALINER, MED LITE CRUNCH!! đŸ«đŸŹđŸŹđŸ«

PopulÀra recept

Se alla