
Hemmagjord Fudge med Chokladglasyr
Annons
Du behöver
- 100 g creamy peanut butter
- 3 msk flytande kokosolja
- 4 msk chokladdryckspulver
- 3 msk toffee dessert topping
Till toppingen
- Proteinella Hazelnut & Cocoa Spread
- 100 g Proteinella White Chocolate Bar
Hur gör man?
-
Börja med att blanda ihop alla ingredienser till Fudge-smeten. Blanda ihop till en jämn smet. Antingen gör du detta steg i en bunke eller (som jag) i en kastrull. OM du gör i en kastrull, håll koll o var observant så att det inte bränns.
-
Ta fram en form (använder en justerbar från Pufz). Häll smeten i formen, med bakpapper under. Stoppa in i frysen så den ”stelnar till”.
-
Värm Proteinella Spreaden så att den blir rinnig och håll därefter den över Fudgen.
-
Riv Proteinella Baren och strö över Fudgen med Chokladglasyren. Ställ in i frysen en liten stund.
-
Sen är du klar!! Skär upp i lämpliga bitar och NJUT.
Annons