Hemmagjord Fudge med Chokladglasyr
Du behöver
Det du behöver till Fudgen
- 100 gram “Creamy Peanut Butter”
- 3 msk “Liquid Coconut Oil”
- 4 msk “Chocolate Milk powder”
- 3 msk “Toffee Dessert Topping”
Till Toppingen
- ”Proteinella Hazelnut & Cocoa Spread”
- 100 gram “Proteinella White Chocolate Bar”
Hur gör man?
-
Börja med att blanda ihop alla ingredienser till Fudge-smeten. Blanda ihop till en jämn smet. Antingen gör du detta steg i en bunke eller (som jag) i en kastrull. OM du gör i en kastrull, håll koll o var observant så att det inte bränns.
-
Ta fram en form (använder en justerbar från Pufz). Häll smeten i formen, med bakpapper under. Stoppa in i frysen så den ”stelnar till”.
-
Värm Proteinella Spreaden så att den blir rinnig och håll därefter den över Fudgen.
-
Riv Proteinella Baren och strö över Fudgen med Chokladglasyren. Ställ in i frysen en liten stund.
-
Sen är du klar!! Skär upp i lämpliga bitar och NJUT.