Smördegsgran med pesto

Smördegsgran med pesto

Annons

Du behöver

  • 65 g pesto
  • 250 g glutenfri smördeg på rulle
  • 1 dl riven lagrad (laktosfri) ost, 31%
  • ½ - 1 uppvispat ägg

Annons

Hur gör man?

  1. Häll peston i en sil. Låt det mesta av oljan rinna bort.

  2. Bred ut en smördeg med bakplåtspapper under och dela i två delar.

  3. Bred på pesto och strö över riven ost.

  4. Lägg på en ny smördeg. Sporra ut en gran med grenar. Pensla allt med ägg.

  5. Snurra grenarna och lägg dem så de inte går ihop. Tryck ut stjärnor och hjärtan av överbliven deg.

  6. Grädda i 200° ca 20 min.

Annons

Allergiinformation

Hårdost som är lagrad i minst tre månader är naturligt laktosfri

Färdig Glutenfri smördeg finns i matbutiken

Annons

Populära recept

Se alla

Annons

Annons