Choklad rulltårta

Du behöver

  • 3 st Ägg
  • 1 3/4 dl Socker
  • 1 dl glutenfri mjölmix
  • 2 msk Kakao
  • 2 msk Pofiber
  • 1 tsk Bakpulver
  • Smörkräm
  • 100 g Smör eller margarin
  • 2 dl Florsocker
  • 2 tsk Vaniljsocker
  • 1 st Äggula

Hur gör man?

Vispa ägg och socker pösigt. Rör ner mixen blandad med siktad kakao, pofiber och bakpulver. Bred ut smeten på bakplåtspapper i en långpanna 30 x 40 cm. Grädda i ugn 250 grader, ca 5 minuter. Strö 1 msk socker över kakan innan den stjälps upp på papper. Låt kakan kallna.

Smörkräm: Rör fett, florsocker och vaniljsocker poröst. Blanda ner äggulan. Bred fyllningen över kakan och rulla ihop.

Populära recept

Se alla