Choklad rulltårta
Du behöver
- 3 st Ägg
- 1 3/4 dl Socker
- 1 dl glutenfri mjölmix
- 2 msk Kakao
- 2 msk Pofiber
- 1 tsk Bakpulver
- Smörkräm
- 100 g Smör eller margarin
- 2 dl Florsocker
- 2 tsk Vaniljsocker
- 1 st Äggula
Hur gör man?
Vispa ägg och socker pösigt. Rör ner mixen blandad med siktad kakao, pofiber och bakpulver. Bred ut smeten på bakplåtspapper i en långpanna 30 x 40 cm. Grädda i ugn 250 grader, ca 5 minuter. Strö 1 msk socker över kakan innan den stjälps upp på papper. Låt kakan kallna.
Smörkräm: Rör fett, florsocker och vaniljsocker poröst. Blanda ner äggulan. Bred fyllningen över kakan och rulla ihop.