Kokosbitar med Choklad

Du behöver

STEG 1 - botten

  • 2 dl Kokosflingor
  • 1,5 dl Kakaosmör
  • 1 msk MCT olja
  • Lite flingssalt

STEG 2 - toppingen

  • ca 2 dl vegansk Hasselnötskräm
  • 1 man MCT olja
  • Nypa halvsalt
  • Kokosflingor

Hur gör man?

STEG 1 - botten

  1. Blanda ihop alla ingredienser i en kastrull på låg värme (tillsätt eventuellt mer smör, så att allt binds samman).

  2. Lägg sedan ut allt på ett bakplåtspapper, gärna med hjälp med en bakbalk.

  3. Ställ bara åt sidan medan du för toppingen.

STEG 2 - toppingen

  1. Mixa ihop allt förutom kokosflingorna till en lite ”rinnigare” konstisen.

  2. Häll på det ovanpå kokosbotten.

  3. Strö slutligen över lite kokosflingor för en fin touch.

  4. Dela i mindre mumsbitar eller rutor.

KLAR!! NJUT av dessa drömmiga bitar. (Förvara bitarna i kyl eller frys).

Populära recept

Se alla