Kokosbitar med Choklad
Du behöver
STEG 1 - botten
- 2 dl Kokosflingor
- 1,5 dl Kakaosmör
- 1 msk MCT olja
- Lite flingssalt
STEG 2 - toppingen
- ca 2 dl vegansk Hasselnötskräm
- 1 man MCT olja
- Nypa halvsalt
- Kokosflingor
Hur gör man?
STEG 1 - botten
-
Blanda ihop alla ingredienser i en kastrull på låg värme (tillsätt eventuellt mer smör, så att allt binds samman).
-
Lägg sedan ut allt på ett bakplåtspapper, gärna med hjälp med en bakbalk.
-
Ställ bara åt sidan medan du för toppingen.
STEG 2 - toppingen
-
Mixa ihop allt förutom kokosflingorna till en lite ”rinnigare” konstisen.
-
Häll på det ovanpå kokosbotten.
-
Strö slutligen över lite kokosflingor för en fin touch.
-
Dela i mindre mumsbitar eller rutor.
KLAR!! NJUT av dessa drömmiga bitar. (Förvara bitarna i kyl eller frys).