
3 sorters energibollar
Du behöver
Mandelbollar
- 12 st urkärnade dadlar
- 1,5 dl glutenfria havregryn
- 1 dl skalade mandlar
- 2–3 msk mandelsmör
Aprikos- och hasselnötsbollar med chokladöverdrag
- 12 st torkade aprikoser
- 1,5 dl glutenfria havregryn
- 1–2 msk kakao
- 1 tsk vaniljsocker
- 2 msk hasselnötssmör med choklad
Chokladboll
- 2 dl mandlar
- 2 dl glutenfria havregryn
- 0,5 dl kokosflingor
- 0,5 dl kakao
- 0,75 dl kokosolja
- 1 dl kallt kaffe
- 1 tsk vaniljpulver
Hur gör man?
-
Mixa ihop ingredienserna (tillsätt lite vatten om degen känns torr och svårformad)
-
Forma bollar och rulla i riven kokos eller smält choklad.
-
Låt stelna i kylen. Njut ❤️
Annons