Buljong?

Fråga:

Hejsan!
skulle vilja ha hjälp med att göra en buljong som inte är jäst eller glutamat i.
Finns någon sådan att köpa ute?
hälsningar marie

Dietistens Svar:

När det gäller Buljong?.
Buljong kokar Du på köttben, vatten, salt, lök, morötter, ev. lagerblad etc.
Frys den sedan i istärningslåda eller istärningspåse så kan Du lätt ta fram det Du behöver till matlagningen.
Det är nog svårt att hitta någon färdig.
Med vänliga hälsningar
Louise Malmberg

Buljong? är skrivet av marie lindhe, svaret är granskat av Leg Dietist Louise Malmberg


Liknande frågor och svar som Buljong?:

Wasabi till Sushi! >>

Vad är Rapsy ? >>

Mjölk i fisk ? >>

Hudceliaki >>

Tortillamix >>

Temeramjöl och attamjöl >>

Getost >>

Spelt och dinkel ? >>

Leverbiff >>

Istället för tomatsås på pizza vid allergi? >>


Andra aktuella frågor om allergi och diet:

Mjölkallergi och proteinpreparat >>

Äggallergi och kyckling >>

Vassle >>

Allergisk mot torsk >>

Mjölkfria fiskbullar >>

Luftvägsbesvär och komjölk >>

Frågor om gluten >>

Rapsy Frutty produkter ? >>

Laktos i får- och getmjölk >>

Honung? >>




Detta är en avdelning på allergimat.com som är under arbete och förnyelse.

Annons

Annons