kycklingfilé med grönsaksröra och pasta

Du behöver

  • 4 kyckling filéer
  • Valfri marinad (efter överkänslighet)
  • rapsolja till stekning
  • 1 röd paprika
  • 1 gul paprika
  • 1 gul lök
  • 1 squash
  • 1-2 vitlökslyftor
  • färska champinjoner
  • 4 färska tomater
  • salt och svartpeppar
  • pasta (val efter överkänslighet)till 4port

Hur gör man?

Strimla kycklingen och lägg den i marinad minst en halvtimme.

Skölj grönsakerna och strimla eller hacka dem i lagom stora bitar. Börja med att fräsa löken i olja tills den blir glansig tillsätt de färska chamopinjonerna och squshen. Stek nu kycklingen i en stekpanna bredvid grönsakerna. Sätt på pasta vattnet och koka pastan efter anvisningarna på paketen. tillsätt paprikan till grönsaksröran. Pressa eller hacka i vitlöken i röran. Sist tillsätter man tomaterna. De får inte koka med för länge. Då blir de för mosiga. Låt dem bli varma. Smaka av röran med salt och svartpeppar.

Stek kycklingfi´léerna tills köttet är vitt och genomstekt. Blanda kyckling och grönsaksröra. Servera med pasta

Populära recept

Se alla