kycklingfilé med grönsaksröra och pasta
Du behöver
- 4 kyckling filéer
- Valfri marinad (efter överkänslighet)
- rapsolja till stekning
- 1 röd paprika
- 1 gul paprika
- 1 gul lök
- 1 squash
- 1-2 vitlökslyftor
- färska champinjoner
- 4 färska tomater
- salt och svartpeppar
- pasta (val efter överkänslighet)till 4port
Hur gör man?
Strimla kycklingen och lägg den i marinad minst en halvtimme.
Skölj grönsakerna och strimla eller hacka dem i lagom stora bitar. Börja med att fräsa löken i olja tills den blir glansig tillsätt de färska chamopinjonerna och squshen. Stek nu kycklingen i en stekpanna bredvid grönsakerna. Sätt på pasta vattnet och koka pastan efter anvisningarna på paketen. tillsätt paprikan till grönsaksröran. Pressa eller hacka i vitlöken i röran. Sist tillsätter man tomaterna. De får inte koka med för länge. Då blir de för mosiga. Låt dem bli varma. Smaka av röran med salt och svartpeppar.
Stek kycklingfi´léerna tills köttet är vitt och genomstekt. Blanda kyckling och grönsaksröra. Servera med pasta