Spättarullar med kaviar

Du behöver

  • 600 g rödspättafiléer
  • 1 tsk salt
  • 1 krm peppar
  • 1 dl smörgåskaviar
  • 2 1/2 dl laktosfri grädde
  • 1 msk potatismjöl
  • 300 g djupfrysta haricots verts (bönor)

Hur gör man?

  1. Sätt ugnen på 250°C.

  2. Koka potatis eller ris enligt anvisning.

  3. Lägg ut spättafiléerna på en skärbräda. Strö över salt och peppar och spritsa över kaviar. Lägg rullarna i en ugnssäker form och häll över laktosfria grädden blandad med potatismjöl. Tillaga mitt i ugnen ca 15 minuter.

  4. Koka bönorna i lättsaltat vatten enligt förpackningens anvisning.

  5. Servera spättan, gärna garnerad med citronmelissblad.

Serveringsförslag

Servera med kokt potatis eller ris

Populära recept

Se alla