Spättarullar med kaviar
Du behöver
- 600 g rödspättafiléer
- 1 tsk salt
- 1 krm peppar
- 1 dl smörgåskaviar
- 2 1/2 dl laktosfri grädde
- 1 msk potatismjöl
- 300 g djupfrysta haricots verts (bönor)
Hur gör man?
-
Sätt ugnen på 250°C.
-
Koka potatis eller ris enligt anvisning.
-
Lägg ut spättafiléerna på en skärbräda. Strö över salt och peppar och spritsa över kaviar. Lägg rullarna i en ugnssäker form och häll över laktosfria grädden blandad med potatismjöl. Tillaga mitt i ugnen ca 15 minuter.
-
Koka bönorna i lättsaltat vatten enligt förpackningens anvisning.
-
Servera spättan, gärna garnerad med citronmelissblad.
Serveringsförslag
Servera med kokt potatis eller ris