Len och krämig havregrynsgröt

Len och krämig havregrynsgröt

Du behöver

  • 2,5 dl vatten
  • 1 dl finmalt glutenfria havregryn
  • 1 nypa salt
  • 1 tsk vaniljsocker (kan uteslutas, eller ersättas med ex. kanel)

Hur gör man?

  1. Blanda vatten, finmalt havremjöl, salt och vaniljsocker i en kastrull.
  2. Rör om ordentligt så att allt blandas väl.
  3. Värm upp blandningen på medelvärme under omrörning tills gröten fått önskad konsistens.
  4. Servera havregrynsgröten varm eller kall.
  5. Toppa gärna med blåbär och granola vid servering.

Allergiinformation

💛 Fibr bars är fria från gluten, mjölk, ägg, nötter och soja. Samt veganska och nyttiga. Ett utmärkt mellanmål som de allra flesta kan äta.

Annons