Len och krämig havregrynsgröt

Len och krämig havregrynsgröt

Annons

Du behöver

  • 2,5 dl vatten
  • 1 dl finmalt glutenfria havregryn
  • 1 nypa salt
  • 1 tsk vaniljsocker (kan uteslutas, eller ersättas med ex. kanel)

Hur gör man?

  1. Blanda vatten, finmalt havremjöl, salt och vaniljsocker i en kastrull.
  2. Rör om ordentligt så att allt blandas väl.
  3. Värm upp blandningen på medelvärme under omrörning tills gröten fått önskad konsistens.
  4. Servera havregrynsgröten varm eller kall.
  5. Toppa gärna med blåbär och granola vid servering.

Annons

Allergiinformation

💛 Fibr bars är fria från gluten, mjölk, ägg, nötter och soja så det är en perfekt paj att bjuda på som de allra flesta kan äta.

Annons

Populära recept

Se alla

Annons