Mexikansk pastasås

Du behöver

  • 2 gula lökar
  • 2 vitlöksklyftor
  • 300 gr köttfärs
  • 2 msk smör
  • 1 röd paprika
  • 1 burk krossade tomater
  • 3 msk Heinz chilisås
  • 1,5 dl vispgrädde
  • 1 tsk chilipulver
  • 1 krm svartpeppar
  • 1 tsk salt
  • 1 burk majskorn

Hur gör man?

Hacka löken och skiva vitlöken tunt.

Stek lök, vitlök och färs i smör. Skär paprikan i små bitar. Tillsätt paprika, krossade tomater, chilisås och grädde till grytan.

Krydda med chilipulver, peppar och salt. Koka upp och låt småkoka i 10 minuter. Blanda i majsen.

Servera med glutenfri (ex glutafin) pasta, sallad, smör och glutenfritt bröd.

Populära recept

Se alla