Färsk glutenfri äggpasta.

Du behöver

  • 300 g Glutenfri mjölmix med mjölk.
  • 3 ägg.
  • En skvätt olivolja.

Hur gör man?

Mät upp 300 g mjölmix och lägg i en hög på bordet.

Gör en grop i högen.

Knäck äggen och häll i groppen.

Börja sen försiktigt arbeta samman allt med händerna, tills det blivit en smidig deg.

Gör en liten grop i degen och häll i en skvätt olivolja. Arbeta samman.

Lägg degen i plastfolie, och låt ligga i rumstemperatur i några timmar.

Bryt sedan av bitar från degen och kavla ut tills dom blir så tunna, så det nästan går att se igenom.

Skär i önskade former... Fast långa centimeter breda strimlor är att rekomendera.

Sen är det bara till att koka upp vatten i en kastrull och låta dom sjuda i några få minuter...

... Mums, färdigt att äta!!

... Serveras med någon god sås!!

Populära recept

Se alla