Färsk glutenfri äggpasta.
Du behöver
- 300 g Glutenfri mjölmix med mjölk.
- 3 ägg.
- En skvätt olivolja.
Hur gör man?
Mät upp 300 g mjölmix och lägg i en hög på bordet.
Gör en grop i högen.
Knäck äggen och häll i groppen.
Börja sen försiktigt arbeta samman allt med händerna, tills det blivit en smidig deg.
Gör en liten grop i degen och häll i en skvätt olivolja. Arbeta samman.
Lägg degen i plastfolie, och låt ligga i rumstemperatur i några timmar.
Bryt sedan av bitar från degen och kavla ut tills dom blir så tunna, så det nästan går att se igenom.
Skär i önskade former... Fast långa centimeter breda strimlor är att rekomendera.
Sen är det bara till att koka upp vatten i en kastrull och låta dom sjuda i några få minuter...
... Mums, färdigt att äta!!
... Serveras med någon god sås!!