Gör god fisksoppa
Du behöver
- 400g torskfilè,
- 1 röd paprika,
- 1 aubergine,
- 1 purjolök,
- 100 g crabfish, kontrollera innehåll
- 1 1/2 hg färdigskalade räkor,
- 1 msk curry,
- 1 krm cayennepeppar,
- 1 fiskbuljong, kontrollera innehåll
- 1 liter vatten,
- 2 msk tomatpurè,
- 2dl lätt creme fraishe och
- 3 msk dill.
Hur gör man?
Kärna ur paprikan och skär paprika, purjolök och aubergine i mindre bitar.
Fräs i lite olivolja en stund.
Rör i curry, cayennepeppar, vatten, fiskbuljong och tomatpurè.
Koka ca 5 min.
Lägg i fiskbitar och koka med några minuter.
Avsluta med att lägga i bitar av crabfish och räkor.
Ta av grytan från spisen och rör i creme fraishe och dill.