
Gör god fisksoppa
Du behöver
- 400 g torskfilé
- 1 röd paprika
- 1 aubergine
- 1 purjolök
- 100 g glutenfria crabfish
- 150 g färdigskalade räkor
- 1 msk curry
- 1 krm cayennepeppar
- 1 glutenfri fiskbuljong
- 1 liter vatten
- 2 msk tomatpuré
- 2 dl mjölkfri creme fraiche
- 3 msk dill
Hur gör man?
Kärna ur paprikan och skär paprika, purjolök och aubergine i mindre bitar.
Fräs i lite olivolja en stund.
Rör i curry, cayennepeppar, vatten, fiskbuljong och tomatpurè.
Koka ca 5 min.
Lägg i fiskbitar och koka med några minuter.
Avsluta med att lägga i bitar av crabfish och räkor.
Ta av grytan från spisen och rör i creme fraishe och dill.
Annons