Cheescake
Du behöver
- (1 rund form ca. 20 cm diameter).
- Botten
- 200 g Fullkornskex, mjölkfria
- 75 g matfett, mjölkfritt
- 50 g socker alt 5 g salt
- Fyllning (söt)
- 600 g TofuLine Creamy Spread original
- 4 x ägg
- 100 g råsocker
- 1 dl espressokaffe
- 10 g ingefära, riven
- Glasyr
- 100 g TofuLine Creamy Spread original
- 1 msk sirap
- 1 dl espressokaffe
Hur gör man?
Botten
Mixa kex, smör, socker eller salt
Lägg i form (ca 20 cm diameter) och grädda
på 155 grader i 6 minuter
Fyllning
Mixa fyllningen slät och bred ut över
kexbotten baka av i 25-30 minuter på 60
grader.
Glasyr
Mixa alla ingredienser till glasyren och bred
över den färdigbakade cheesecaken.