Cheescake

Cheescake

Annons

Du behöver

  • 200 g gluten och mjölkfria fullkornskex
  • 75 g mjölkfritt matfett
  • 50 g socker eller 5 g salt

Fyllning

  • 600 g mjölkfri bredbar mjukost
  • 4 ägg
  • 100 g råsocker
  • 1 dl espressokaffe
  • 10 g riven ingefära

Glasyr

  • 100 g mjölkfri bredbar mjukost
  • 1 msk sirap
  • 1 dl espressokaffe

Hur gör man?

Botten

Mixa kex, smör, socker eller salt

Lägg i form (ca 20 cm diameter) och grädda

på 155 grader i 6 minuter

Fyllning

Mixa fyllningen slät och bred ut över

kexbotten baka av i 25-30 minuter på 60

grader.

Glasyr

Mixa alla ingredienser till glasyren och bred

över den färdigbakade cheesecaken.

Annons

Populära recept

Se alla

Annons