Cheescake

Du behöver

  • (1 rund form ca. 20 cm diameter).
  • Botten
  • 200 g Fullkornskex, mjölkfria
  • 75 g matfett, mjölkfritt
  • 50 g socker alt 5 g salt
  • Fyllning (söt)
  • 600 g TofuLine Creamy Spread original
  • 4 x ägg
  • 100 g råsocker
  • 1 dl espressokaffe
  • 10 g ingefära, riven
  • Glasyr
  • 100 g TofuLine Creamy Spread original
  • 1 msk sirap
  • 1 dl espressokaffe

Hur gör man?

Botten

Mixa kex, smör, socker eller salt

Lägg i form (ca 20 cm diameter) och grädda

på 155 grader i 6 minuter

Fyllning

Mixa fyllningen slät och bred ut över

kexbotten baka av i 25-30 minuter på 60

grader.

Glasyr

Mixa alla ingredienser till glasyren och bred

över den färdigbakade cheesecaken.

Populära recept

Se alla