Laxsallad med glasnudlar

Du behöver

  • 1 liter valfri sallad
  • 1 paket glasnudlar
  • 8 -10 st körsbärstomater eller 2 st bifftomater
  • 3 st laxfiléer
  • citron
  • salt och peppar
  • olja eller mjölkfritt margarin

Hur gör man?

  1. Stek laxen i stekpannan och krydda med citron, salt och peppar.

  2. Låt svalna och skär i önskade bitar.

  3. Koka glasnudlarna enligt instruktionerna på förpackningen.

  4. Skölj och skär tomaterna och salladen.

  5. Blanda allt i en skål. Häll gärna över en vinegrette.

Övrigt

Färdiga såser och vinegrette kan innehålla gluten och mjölk- produkter. Använd olja eller mjölkfritt margarin när du steker fisken.

Recept från kokboken "Laga för fler"

Populära recept

Se alla