Saltlakritsbiskvier med Choklad
Du behöver
STEG 1 - botten
- •150 gram Mandelmassa (sockerfri)
- •1 äggvita
STEG 2 - fyllningen
- •ca 1 dl Hasselnötskräm (sockerfri)
- •ca 1 tsk Salt-lakritssirap (kolla gluten för lakrits)
STEG 3 - toppingen
- •Mjölkchoklad (sockerfri)
- •Salt Rålakrits-crunch
Hur gör man?
STEG 1 - botten
- Riv mandelmassan.
- Blanda ner äggvitan i ”mandel-rivet”.
- Häll i en form med bakplåtspapper.
- Stoppa in i ugnen på 200 grader och grädda i ca 20 minuter.
Låt sedan svalna.
STEG 2 - fyllningen
- Blanda ihop allt, och tillsätt mer lakritssirap om du vill ha mer lakritssmak.
- Ta fram den avsvalnade botten och bred på krämen.
- Stoppa in i kylen medan du gör sista steget.
STEG 3 - toppingen
- Smält chokladen över vattenbad.
- Låt svalna något och håll sen ovanpå botten o fyllningen du lagt i kylen.
- Strö slutligen över crunchet. Dela i mindre mumsbitar.
KLAR!! NJUT av dessa drömmiga bitar. (Förvara bitarna i kyl eller frys).