Muggkaka för två ❤️

Du behöver

  • 4 msk smör (laktosfritt)
  • 8 msk vetemjöl (alt glutenfritt mjöl)
  • 6 msk strösocker
  • 4 msk kakao
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 2 tsk bakpulver
  • 8 msk mjölk (laktosfri)
  • Bär och vispgrädde (laktosfri) till servering.

Hur gör man?

  1. Ta fram en stor tekopp, en som rymmer ca 7 dl vatten.

  2. Lägg smöret i koppen och kör i mikron tills smöret smält.

  3. Häll i resterande ingredienser och rör runt till en jämn smet.

  4. Ställ koppen på en tallrik och sätt in i mikron.

  5. Grädda på maxeffekt i 2 minuter.

Ta ut kakan och garnera med bär och laktosfri grädde.

Servera med två skedar och njut med den du tycker om! 🤗 ❤️

Populära recept

Se alla