Muggkaka för två ❤️
Du behöver
- 4 msk smör (laktosfritt)
- 8 msk vetemjöl (alt glutenfritt mjöl)
- 6 msk strösocker
- 4 msk kakao
- 2 tsk vaniljsocker
- 2 tsk bakpulver
- 8 msk mjölk (laktosfri)
- Bär och vispgrädde (laktosfri) till servering.
Hur gör man?
-
Ta fram en stor tekopp, en som rymmer ca 7 dl vatten.
-
Lägg smöret i koppen och kör i mikron tills smöret smält.
-
Häll i resterande ingredienser och rör runt till en jämn smet.
-
Ställ koppen på en tallrik och sätt in i mikron.
-
Grädda på maxeffekt i 2 minuter.
Ta ut kakan och garnera med bär och laktosfri grädde.
Servera med två skedar och njut med den du tycker om! 🤗 ❤️