Broccolisoppa

Du behöver

  • 1 kg broccolibuketter​
  • 5 dl Laktosfri Matgrädde​
  • 1 l grönsaksbuljong​ (glutenfri grönsaksbuljong)
  • 250 g potatis, mjölig, skalad​
  • 250 g bladspenat​
  • Salt och peppar​

Hur gör man?

  1. Koka potatisbitar i grönsaksbuljong i 15 minuter.

  2. Tillsätt broccolibuketter och koka ytterligare 5 minuter.

  3. Mixa soppan slät med matlagningsgrädde och bladspenat.

  4. Koka upp och smaka av med salt och peppar

Näringsvärden per portion:

  • Kalorier: 252 kcal
  • Kolhydrater: 41g
  • Fett: 7g
  • Protein: 16g

Allergiinformation

Kolla buljongen efter ev gluten Byt ut grädden om du vill göra den helt mjölkfri

Populära recept

Se alla