Omelett med tomat och skinka

Du behöver

  • 20 st Cocktailtomater
  • 8 st Salladslök
  • 4 tsk Rapsolja
  • 8 st Ägg
  • 8 skivor Skinka, rökt
  • 4 msk Färska örter, hackade

Hur gör man?

  1. Halvera cocktailtomaterna, skala och hacka salladslöken.

  2. Hetta upp oljan och fräs grönsakerna snabbt. Lägg grönsakerna på en tallrik och sätt åt sidan.

  3. Vispa upp ägg och krydda med salt och peppar.

  4. Häll äggsmeten i pannan och stek tills den stannar, det tar ca 5 minuter.

  5. Lägg skinka och grönsaker över omeletten och värm snabbt upp.

  6. Vik ihop omeletten, strö över färska örter och servera.

Näringsvärden per portion:

  • Kalorier: 300 kcal
  • Kolhydrater: 5g
  • Fett: 22g
  • Protein: 20g

Allergiinformation

  • Kontrollera skinkan för ev allergen i kryddningen

Populära recept

Se alla