Palak tofu

Palak tofu

Annons

Du behöver

  • 0.5 gul lök
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1.5 msk riven färsk ingefära
  • 2 msk neutral olja
  • 2 msk tomatpuré
  • 1 msk garam masala
  • 0.5 tsk chilipulver
  • 400 ml kokosmjölk
  • 400 g körsbärstomater på burk
  • 1 msk grönsaksfond
  • 0.5 tsk salt
  • 225 g fast tofu
  • 4 glutenfria bröd
  • 150 g bladspenat

Annons

Hur gör man?

  1. Hacka lök och vitlök. Hetta upp olja i en gryta och stek lök, vitlök, ingefära, tomatpuré, garam masala och chilipulver ca 5 min.

  2. Tillsätt kokosmjölk, tomater, fond och salt. Låt koka ca 10 min.

  3. Skär tofun i tärningar.

  4. Värm bröden enligt anvisningen på förpackningen.

  5. Vänd ner tofu och spenat i grytan och låt koka 1-2 min.

  6. Servera med bröden.

Annons

Populära recept

Se alla

Annons

Annons