
Palak tofu
Annons
Du behöver
- 0.5 gul lök
- 2 vitlöksklyftor
- 1.5 msk riven färsk ingefära
- 2 msk neutral olja
- 2 msk tomatpuré
- 1 msk garam masala
- 0.5 tsk chilipulver
- 400 ml kokosmjölk
- 400 g körsbärstomater på burk
- 1 msk grönsaksfond
- 0.5 tsk salt
- 225 g fast tofu
- 4 glutenfria bröd
- 150 g bladspenat
Annons
Hur gör man?
-
Hacka lök och vitlök. Hetta upp olja i en gryta och stek lök, vitlök, ingefära, tomatpuré, garam masala och chilipulver ca 5 min.
-
Tillsätt kokosmjölk, tomater, fond och salt. Låt koka ca 10 min.
-
Skär tofun i tärningar.
-
Värm bröden enligt anvisningen på förpackningen.
-
Vänd ner tofu och spenat i grytan och låt koka 1-2 min.
-
Servera med bröden.
Annons