Prinssestårta
Du behöver
- Smeten.
- 2 ägg
- 1½ dl socker
- 50g Margarin
- 1 dl Mjölk
- 2½ dl glutenfri mix
- 1 tsk Vaniljsocker
- 1 tsk bakpluver
- Fylling.
- Grädde
- Marsansås/ Vaniljsås
- Marsinpan rulle.
Hur gör man?
Grädda Smeten: 175grader i 35 min.
Blanda äggen och socker, vispa så de poröst. Blanda i resten av ingredienserna. Häll smeten i en smord form och ställ den i mitten i ungen ca 35 min. Låt kakan svalna. Skär den så de blir två delar.
Fixar ordning grädden och Vaniljsåsen i en varsin bunk. Smeta på vaniljsåsen i mellan och grädden ovanpå. Lägg marsinpanen på efter man har gjort allt.
Så är den klart och Blir en väldigt God tårta.