Fina Fisken!

Du behöver

  • 400 g fiskfilé (färsk eller fryst block)
  • 4 dl mjölkfri matlagningsgrädde eller gräddersättning, t.ex. Oatly iMat (välj utifrån eventuell överkänslighet)
  • Herbamare örtsalt (innehåller havssalt 90%, grönsaker och örter: SELLERI purjolök, krasse, lök, gräslök, chili, peppar, persilja, libbsticka, vitlök, rädisa, basilika, mejram, rosmarin, timjan och kelp, som är en havsväxt med naturligt innehåll av jod)
  • Observera: Oatly iMat innehåller havre

Hur gör man?

  1. Lägg den tinade fisken i en ugnsfast form och häll över matlagningsgrädden.
  2. Strö rikligt med örtsalt över fisken.
  3. Tillaga i ugnen på 200 grader i cirka 25 minuter.
  4. Servera med kokt potatis och grönsaker.

Populära recept

Se alla