Köttfärsbiffar med tortillaskal

Köttfärsbiffar med tortillaskal

Du behöver

  • 1 kg nötfärs
  • 1½ hackad gul lök
  • 1 kruka persilja
  • ½–1 gluten och mjölkfri köttbuljongtärning
  • 5 msk kokt vatten
  • 3 msk havremjölk
  • salt
  • svartpeppar

Tillbehör

  • fullkornsris
  • sallad
  • gurka
  • tomat
  • majs
  • laktosfri fetaost
  • salsasås (kontrollera innehåll)

Hur gör man?

Koka upp vattnet och vispa ut buljongen i vattnet samt häll i Imat. Hacka löken och persiljan fint, tillsätt salt och peppar och sist blanda ner köttfärsen i röran. Forma runda, platta biffar och stek dem i olivolja i stekpannan tills de är genomstekta.

Servera dem i varma mjuka tortillaskal med fullkornsris, grönsaker, ost och salsasås.

Annons

Populära recept

Se alla

Annons

Annons