
Köttfärsbiffar med tortillaskal
Du behöver
- 1 kg nötfärs
- 1½ hackad gul lök
- 1 kruka persilja
- ½–1 gluten och mjölkfri köttbuljongtärning
- 5 msk kokt vatten
- 3 msk havremjölk
- salt
- svartpeppar
Tillbehör
- fullkornsris
- sallad
- gurka
- tomat
- majs
- laktosfri fetaost
- salsasås (kontrollera innehåll)
Hur gör man?
Koka upp vattnet och vispa ut buljongen i vattnet samt häll i Imat. Hacka löken och persiljan fint, tillsätt salt och peppar och sist blanda ner köttfärsen i röran. Forma runda, platta biffar och stek dem i olivolja i stekpannan tills de är genomstekta.
Servera dem i varma mjuka tortillaskal med fullkornsris, grönsaker, ost och salsasås.
Annons