Bärpaj

Bärpaj

Du behöver

Botten

  • 100 g margarin
  • 1 dl socker
  • 1½ dl glutenfritt eller naturligt glutenfritt mjöl
  • 1½ dl maizena
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 ägg

Ovanpå

  • Bär
  • 1 burk gräddfil
  • 1 ägg
  • socker
  • vaniljsocker

Hur gör man?

Botten

  1. Blanda socker och margarin tills det blir en jämn smet.
  2. Tillsätt glutenfritt eller naturligt glutenfritt mjöl, maizena, bakpulver och ägg.
  3. Rör ihop till en deg.
  4. Bred ut degen i en välsmord form.

Fyllning

  1. Fördela bären jämnt över botten.
  2. Blanda gräddfil, ägg, socker och vaniljsocker till en slät smet.
  3. Häll gräddfilsblandningen jämnt över bären.
  4. Grädda i 200 °C i cirka 40 minuter.

Annons

Populära recept

Se alla

Annons

Annons