Korvsallad
Du behöver
- 8-10 kokta potatisar
- 300 g Lithells wienerkorv
- 1½ fint tärnad ättiksgurka
- 1 knippe persilja
- 1 grönsalladshuvud
- 1 knippe rädisor
Dressing
- 1 msk vinäger
- 2 msk vatten
- 2 tsk Slotts senap orginal
- 2 tsk riven pepparrot
- ½ tsk salt
- 2 msk majsolja
Hur gör man?
Blanda alla ingredienser till dressingen utom majsolja. Rör sedan ner oljan droppvis så blir dressingen tjockare.
Skär korven i ½ cm tjocka bitar.
Tärna potatisen. Blanda med dressingen och låt stå ca 1 timme.
Skär gräslök och persilja fint och blanda ner tillsammans med ättiksgurkan.
Skär salladen och lägg på ett fat. Lägg korvsalladen på.
skiva rädisorna och strö över.