Bakpulverskorpor

Du behöver

  • 200g mjölk- och sojafritt margarin
  • 1 dl socker
  • 8 dl Laila´s glutenfri Fin Mix
  • 3 tsk bakpulver (kontrollera innehåll)
  • ½ tsk salt
  • 1 tsk stött kardemumma
  • 1,75 dl vatten
  • ½ dl Rapsy Matlagningspulver

Hur gör man?

Rör margarin och socker poröst. Sikta ner mjöl, bakpulver och salt. Tillsätt kardemumma. vispa ut Matlagningspulvret i vattnet och tillsätt. Kavla ut degen till 1½ cm tjocklek. Tag ut små runda kakor med mått.

Grädda dem i ugn 225-250 grader ca 8 minuter.

Tag ut dem och låt dem svalna något.

Klyv dem med gaffel på mitten och lägg tillbaks dem på plåten. Rosta i 200 grader.

Populära recept

Se alla