Stekt Ris Med Bacon

Du behöver

  • Färdig kokt kallt ris, Bacon, mjölkfritt flytande
  • margarin, 1 ägg och salt.

Hur gör man?

Först steker du Bacon (så mycket som du

vill ha), kom ihåg att inte steka förlänge!

Det är färdigt när det har skrumpnat ihop.

Sedan så knäcker du ägget i ett glas och

rör runt lite lätt. Sen så har du i flytande

margarin, cirka en kvarts dl eller något

liknande. Sen tar du i Riset (så mycket som

du vill ha), och så steker du lite lätt på låg

värme. Sedan så häller du i ägget, "Kom

ihåg" att röra om hela tiden så lite av ägget

inte steks för då blir det små stekta ägg

bitar i och det är inte så gott... Så steker

du i cirka 3-4 minuter rör om hela tiden så

det inte bränns! Sedan tar du i en nypa salt

och rör om, och sen är det klart!

Populära recept

Se alla