Fruktsallad
Du behöver
- 1 1/2 dl äppeljuice
- 1 msk ljus sirap
- ev 3msk cointreau
- 1 urkärnat päron
- 1 urkärnat grönt äpple
- 2 skalade kiwifrukter
- 1 liten skalad, urkärnad melon, tex honungsmelon eller nätmelon
- 200 g gröna vindruvor, halverade och urkärnade citronmelissblad
Hur gör man?
- Blanda juice, sirap och ev likör i en skål. Skär äpplet och päronet i tunna klyftor och blanda dem med lagen.
- Skär kiwin i halvmåneformade skivor och melonen i kuber. Blanda ner detta i lagen tilsammans med druvorna. Garnera med citronmeliss.
Ur Matmagasinet nr 01/01
Prenumerera på tidningen med över 100 recept varje månad.
Även Gluten & Laktosfritt.
Tel 042- 17 38 00, [email protected]