Fruktsallad

Du behöver

  • 1 1/2 dl äppeljuice
  • 1 msk ljus sirap
  • ev 3msk cointreau
  • 1 urkärnat päron
  • 1 urkärnat grönt äpple
  • 2 skalade kiwifrukter
  • 1 liten skalad, urkärnad melon, tex honungsmelon eller nätmelon
  • 200 g gröna vindruvor, halverade och urkärnade citronmelissblad

Hur gör man?

  1. Blanda juice, sirap och ev likör i en skål. Skär äpplet och päronet i tunna klyftor och blanda dem med lagen.
  2. Skär kiwin i halvmåneformade skivor och melonen i kuber. Blanda ner detta i lagen tilsammans med druvorna. Garnera med citronmeliss.

Ur Matmagasinet nr 01/01

Prenumerera på tidningen med över 100 recept varje månad.

Även Gluten & Laktosfritt.

Tel 042- 17 38 00, [email protected]

Populära recept

Se alla