Tacolasagne Glutenfri
Du behöver
- Lasagneplattor (glutenfria, ex Semper)
- 400 g köttfärs
- Tacokryddmix
- 2msk smör
- 5 dl mjölk
- 2,5 msk maizena
- Riven ost
Hur gör man?
-
Stek köttfärsen och blanda ner taco kryddmix. Blöttlägg samtidigt lasagneplattorna.
-
Blanda 1 dl mjölk med maizenamjöl i en kastrull för att koka en bechamelsås.
-
Häll i resterande del mjölk och koka upp, låt sen koka på svag värme en liten stund. Krydda med salt och peppar.
-
Varva sås, pastaplattor och köttfärs i en ugnsfast form. Strö över ordentligt med riven ost, kan även strös i ett mittenlager. Sätt in i ugnen på 220 grader i ca 45 minuter. Akta så inte det blir för hård skorpa överst. Lägg lite folie över den sista kvarten.
Byt ut mjölk, smör och ost så kan den bli mjölkfri också.
Servera med grönsaker.