Glutenfri kokosrulle

Du behöver

  • 3 ägg
  • 2 dl Dansukker Strösocker
  • 1 msk Dansukker Vaniljsocker Fairtrade
  • 3 dl kokosflingor
  • 3/4 dl potatismjöl
  • 1 1/2 tsk bakpulver
  • Till kakan
  • 1 dl kokosflingor
  • 1/2 dl Dansukker Strösocker
  • Fyllning
  • 100 g smör eller margarin
  • 1 dl Dansukker Ljust Muscovadorörsocker eller Dansukker Farinsocker
  • 2 msk Dansukker Vaniljsocker Fairtrade

Hur gör man?

  1. Vispa äggen och de båda sockersorterna lätt och luftigt.

  2. Blanda samman de övriga ingredienserna och vänd ner i smeten.

  3. Bre ut smeten på smort bakplåtspapper i en långpanna.

  4. Grädda mitt i ugnen i 250 °C i cirka 5 minuter.

  5. Strö kokosflingor och strösocker på kakan innan den stjälps upp på ett bakplåtspapper.

  6. Blanda samman ingredienserna till fyllningen och bre den över kakan. Rulla samman från långsidan.

Förvara i kylskåp.

Populära recept

Se alla