Glutenfri kokosrulle
Du behöver
- 3 ägg
- 2 dl Dansukker Strösocker
- 1 msk Dansukker Vaniljsocker Fairtrade
- 3 dl kokosflingor
- 3/4 dl potatismjöl
- 1 1/2 tsk bakpulver
- Till kakan
- 1 dl kokosflingor
- 1/2 dl Dansukker Strösocker
- Fyllning
- 100 g smör eller margarin
- 1 dl Dansukker Ljust Muscovadorörsocker eller Dansukker Farinsocker
- 2 msk Dansukker Vaniljsocker Fairtrade
Hur gör man?
-
Vispa äggen och de båda sockersorterna lätt och luftigt.
-
Blanda samman de övriga ingredienserna och vänd ner i smeten.
-
Bre ut smeten på smort bakplåtspapper i en långpanna.
-
Grädda mitt i ugnen i 250 °C i cirka 5 minuter.
-
Strö kokosflingor och strösocker på kakan innan den stjälps upp på ett bakplåtspapper.
-
Blanda samman ingredienserna till fyllningen och bre den över kakan. Rulla samman från långsidan.
Förvara i kylskåp.