Pastasallad med chorizo

Du behöver

  • 400 g Pasta d’oro Fusilli eller Penne (glutenfri pasta)
  • 4 st chorizo (kolla ingredienser)
  • 1 dl plockad bladpersilja
  • 1 handfull babyspenat
  • 4 dl frysta och tinade gröna ärtor
  • 1 dl krämig dressing, t ex en smaksatt Crème Fraiche
  • 50 g finriven parmesan
  • 1 ask röda cocktailtomater, delade

Hur gör man?

  1. Koka pastan i 15 minuter (OBS! Viktigt annars

blir pastan för hård i den färdiga salladen!) och spola den kall.

  1. Hacka korven och stek den krispig och gyllenbrun.

  2. Blanda samman allt och smaksätt salladen med flingsalt och svartpeppar efter tycke och smak.

Näringsvärden per portion:

  • Kalorier: 850 kcal

Populära recept

Se alla