Halstrad tonfisk

Du behöver

  • 350 g färsk tagliatelle (glutenfri pasta)
  • 400-500 g färsk tonfisk
  • 1-2 msk curry
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 charlottenlök
  • 1 dl grönsaksbuljong (vatten & tärning)
  • 2 ½ dl grädde
  • 3 stora klickar creme fraiche
  • Salta & peppra efter smak

Hur gör man?

  1. Bryn finhackad lök, vitlök & curry i en rejäl klick smör så smakerna frisläpps ordentligt i curryn.

  2. Blanda i grädde, fond & creme fraiche. Låt småputtra 15 min.

  3. Under tiden kokar du pastan.

  4. Sist men inte minst salta & peppra tonfisken.

  5. Stek hastigt i smör & olja ca 30 sek på varje sida. Servera direkt!

Tänk på att blanda pastan med såsen ordentligt!

Populära recept

Se alla