Cheesecake med färska hallon

Du behöver

  • 200 g laktosfri färskost
  • 1.5 dl laktosfri grädde
  • 0.5 dl strösocker
  • 0.5 tsk vaniljpulver el frön från 0,5 vaniljstång
  • 5 smulade glutenfria havrekex, eller liknande
  • 250 g färska hallon

Hur gör man?

  1. Lägg cream cheese, grädde, socker och vaniljpulver i en bunke.

  2. Vispa fluffigt med elvisp.

  3. Lägg kaksmulor i botten på serveringsskålar/glas.

  4. Skeda på cream cheese-grädden

  5. Toppa med mosade hallon.

Näringsvärden per portion:

  • Kalorier: 200 kcal
  • Kolhydrater: 15g
  • Fett: 10g
  • Protein: 5g

Allergiinformation

Tänk på att köpa laktosfria alternativ för ost och grädde.

Populära recept

Se alla