
Köttfärs i pitabröd
Annons
Du behöver
- 1 gul lök
- 300 g vitkål
- 100 g champinjoner
- 300 g blandfärs
- 1 glutenfri köttbuljongtärning
- 2 krm salt
- 1 krm peppar
- 1 tsk glutenfri kinesisk soja
- 50 g solrosskott
- 6 glutenfria pitabröd
- 1 dl laktosfri crème fraiche
- 2 msk sweet chilisås
Annons
Hur gör man?
-
Skala, halvera och skär löken i skivor. Skär vitkålen i strimlor. Skär champinjonerna i skivor.
-
Fräs grönsakerna i en stor stekpanna. Lägg grönsakerna åt sidan.
-
Stek färsen i 3-4 minuter.
-
Smula ner glutenfri köttbuljongtärning under stekningen. Tillsätt salt och peppar.
-
Tillsätt grönsakerna och glutenfri soja till stekpannan med färs.
-
Avsluta med att röra ner solrosskotten.
-
Värm de glutenfria pitabröden enligt anvisning på förpackningen.
-
Fyll de glutenfria pitabröden med köttfärsröran och servera med laktosfri crème fraiche blandat med sweet chilisås.
Annons
Allergiinformation
Kontrollera pitabröden efter ägg och mjölk.
Annons