Köttfärs i pitabröd

Köttfärs i pitabröd

Annons

Du behöver

  • 1 gul lök
  • 300 g vitkål
  • 100 g champinjoner
  • 300 g blandfärs
  • 1 glutenfri köttbuljongtärning
  • 2 krm salt
  • 1 krm peppar
  • 1 tsk glutenfri kinesisk soja
  • 50 g solrosskott
  • 6 glutenfria pitabröd
  • 1 dl laktosfri crème fraiche
  • 2 msk sweet chilisås

Annons

Hur gör man?

  1. Skala, halvera och skär löken i skivor. Skär vitkålen i strimlor. Skär champinjonerna i skivor.

  2. Fräs grönsakerna i en stor stekpanna. Lägg grönsakerna åt sidan.

  3. Stek färsen i 3-4 minuter.

  4. Smula ner glutenfri köttbuljongtärning under stekningen. Tillsätt salt och peppar.

  5. Tillsätt grönsakerna och glutenfri soja till stekpannan med färs.

  6. Avsluta med att röra ner solrosskotten.

  7. Värm de glutenfria pitabröden enligt anvisning på förpackningen.

  8. Fyll de glutenfria pitabröden med köttfärsröran och servera med laktosfri crème fraiche blandat med sweet chilisås.

Annons

Allergiinformation

Kontrollera pitabröden efter ägg och mjölk.

Annons

Populära recept

Se alla

Annons

Annons