Falukorvskebab
Du behöver
- 800 g falukorv
 - 1 msk neutral olja
 - 1 msk spiskummin
 - 0,5 msk paprikapulver
 - 1 tsk malen koriander
 - 1 tsk oregano
 - 1 tsk vitlökspulver
 - 0,5 tsk chilipulver
 
Hur gör man?
- 
Hyvla falukorven tunt på längden med en osthyvel. Stek i olja tills den får lite färg.
 - 
Tillsätt kryddorna och stek tills korven blir lite knaprig.
 - 
Fyll bröden med korv, sallad, tomat, lök, laktosfri vitlökssås och kebabsås. Servera med feferoni.
 
Allergiinformation
Kontrollera korven för gluten och laktos
Serveringsförslag
4 glutenfria bröd 300 g isbergssallad, strimlad 2 tomater, skivade 0.5 rödlök, skivad 2 dl röd laktosfri kebabsås feferoni
Annons


