
Falukorvskebab
Du behöver
- 800 g falukorv
- 1 msk neutral olja
- 1 msk spiskummin
- 0.5 msk paprikapulver
- 1 tsk malen koriander
- 1 tsk oregano
- 1 tsk vitlökspulver
- 0.5 tsk chilipulver
Hur gör man?
-
Hyvla falukorven tunt på längden med en osthyvel. Stek i olja tills den får lite färg.
-
Tillsätt kryddorna och stek tills korven blir lite knaprig.
-
Fyll bröden med korv, sallad, tomat, lök, laktosfri vitlökssås och kebabsås. Servera med feferoni.
Allergiinformation
Kontrollera korven för gluten och laktos
Serveringsförslag
4 glutenfria bröd 300 g isbergssallad, strimlad 2 tomater, skivade 0.5 rödlök, skivad 2 dl röd laktosfri kebabsås feferoni