Cornelias Chokladbiskvier

Cornelias Chokladbiskvier

Du behöver

Bottnar

  • 1½ dl strösocker
  • 150 g mjölkfritt margarin
  • 3 dl vetemjöl
  • lite vatten (vid behov)

Smörkräm

  • 1 dl mjölkfritt margarin
  • 1½ dl florsocker
  • 1 msk kakao

Hur gör man?

BOTTNAR

Blanda strösocker och margarin poröst.

Blanda sen i mjölet och ev. lite vatten

formas till små rundlar

gräddas mitt-i-ugn 200 grader

ca 10 - 15 min

låt svalna.

SMÖRKRÄM

Blandas till en porös kräm.

Klicka en topp på bottnarnars undersida - frys ca 15 min.

Doppa sedan de kalla kakorna i smält ischoklad.(kokosfett, vaniljsocker, florsocker,kakao)

Låt ischokladen stelna på kakorna i frysen.

Annons

Populära recept

Se alla

Annons

Annons