Anklevercanapéer
Annons
Du behöver
- 1 burk anklever, ankleverterrine(liten burk)
 - 3 msk vinäger, balsamico
 - 1 krm kanel, malen
 - 50 g vitt färskt bröd, Innanmätet av färskt vitt bröd (glutenfritt bröd)
 
Hur gör man?
Försök att hitta Sri Lanka-kanel, finns att köpa i välsorterade livsmedelsbutiker.
- 
Låt basamicovinägern koka ihop till hälften, den ska bli lite tjock. Låt svalna.
 - 
Skär fina skivor av anklevern eller ankleverterrinen med hjälp av oljad kniv och fördela på skedar.
 - 
Blanda kanelen med det färska rivna glutenfria ströbrödet (vita brödet) (använder du Sri Lanka-kanel skall denna mortlas först).
 
Servera terrinen på små skedar tillsammans med den reducerade balsamicon, och strö lite av kanelblandningen ovanpå.
Annons