Blåbärsmuffins för alla

Du behöver

  • 1½ dl rismjöl
  • 1 dl majsmjöl
  • ½ dl potatismjöl
  • 2 dl socker
  • 2 tsk bakpulver
  • 2 tsk vanilinsocker
  • 50 g smält margarin (mjölk- och sojafritt)
  • 2 dl Rapsy Frutty, utblandad
  • Blåbär, mörk choklad (kontrollera innehåll)i bitar el. dyl

Hur gör man?

Blanda de torra ingredienserna. Häll ner det smälta margarinet och fruttyn, rör ihop. Pytsa i muffinsformar (ca 2/3, de reser sig bra), lägg i blåbär och tryck ner dem lite med en sked. Eller blanda chokladbitar direkt i smeten. Grädda vid 200 grader, ca 15 min. Receptet är baserat på Kostorder Speciallivs sockerkaksrecept, med några ändringar.

Populära recept

Se alla