KLADDKAKA

KLADDKAKA

Annons

Du behöver

  • 2 ägg
  • 2,5 dl socker
  • 1,5 dl glutenfri fin mix
  • 100–150 g mörk mjölkfri choklad
  • 100 g mjölkfritt margarin
  • 3 msk kakao
  • mjölkfritt smör till smörjning av form
  • 1 tsk vaniljsocker

Hur gör man?

vispa ägg och socker,vaniljsocker vitt och

pösigt.

smält smöret och bryt chokladen i bitar och

smält i det varma smöret.

Tillsätt kakao och choklad smör blandningen

och rör om, sist mjölmixen. fortsätt och rör i,

ej för häftigt. när smeten är blandad häll i

smord springform(öppningsbar) och grädda i

nedre delen av ugnen i ca 25-30 min.

150-175 grader beroende på ugn.

Servera med "vispad Grädde" se separat

recept!

Annons

Populära recept

Se alla

Annons