Kanelbullar från Visby

Du behöver

  • 1/2 pkt (500 g) Semper Lågprotein Mix
  • 1 1/2 dl kallt vatten
  • 70 g margarin efter allergi, rumsvarmt
  • 1 pkt (50 g) jäst
  • 1/2 dl socker
  • 1 krm kardemumma

Fyllning

  • 1 pkt kanel
  • 3 dl socker

Garnering

  • 1 dl pärlsocker

Hur gör man?

Blanda alla ingredienserna till en jämn smet.

Blanda socker och kanel i en vid bunke.

Klicka degen i kanelblandningen med hjälp av en fuktad sked.

Platta ut degen till en avlång remsa, rulla ihop - skär ilagom stora bitar och lägg i pappersform.

Pensla med vatten och strö över pärlsocker.

Låt jäsa i 30 minuter under bakduk.

Grädda i 200°c i ca 12 minuter.

Populära recept

Se alla