Kokos rulltårta

Du behöver

  • 3 ägg,
  • 2 dl socker,
  • 3dl kokos,
  • 3/4 dl potatismjöl,
  • 1 1/2 tsk bakpulver.

Fyllning

  • 75 g smör eller margarin efter allergi,
  • 1 1/2 dl florsocker,
  • 1 1/2 dl marsàn kräm eller Rapsy vaniljsås utrörd med mindre vatten till kräm.

Hur gör man?

Vispa ägg och socker pösigt.

Blanda kokos, mjöl och bakpulver.

Vänd ner blandningen i smeten.

Bred ut smeten på ett bakplåtspapper i en långpanna, 30+40 cm.

Grädda i 250 c i ca 5min.

Själp upp kakan.

Låt den kallna.

Rör smör och florsocker.

Klicka i marsàn kräm och låt allt väl röras om.

Bred fyllningen på kakan och rulla ihop.

Låt kakan ligga kallt innan den skärs i bitar.

Populära recept

Se alla