Kokos rulltårta
Du behöver
- 3 ägg,
- 2 dl socker,
- 3dl kokos,
- 3/4 dl potatismjöl,
- 1 1/2 tsk bakpulver.
Fyllning
- 75 g smör eller margarin efter allergi,
- 1 1/2 dl florsocker,
- 1 1/2 dl marsàn kräm eller Rapsy vaniljsås utrörd med mindre vatten till kräm.
Hur gör man?
Vispa ägg och socker pösigt.
Blanda kokos, mjöl och bakpulver.
Vänd ner blandningen i smeten.
Bred ut smeten på ett bakplåtspapper i en långpanna, 30+40 cm.
Grädda i 250 c i ca 5min.
Själp upp kakan.
Låt den kallna.
Rör smör och florsocker.
Klicka i marsàn kräm och låt allt väl röras om.
Bred fyllningen på kakan och rulla ihop.
Låt kakan ligga kallt innan den skärs i bitar.