Vetestärkelse

Fråga:

Om man är glutenintolerant, tål man vetestärkelse då?

Dietistens Svar:

När det gäller Vetestärkelse. Både ja och nej, det beror på hur känslig man är för gluten.

Du kan läsa mer om vetestärkelse under dessa länkar:
Om stärkelse och Vetestärkelse
Tål vi vetestärkelse?

Vetestärkelse är skrivet av Jenny Marie Johansson, svaret är granskat av Leg Dietist Louise Malmberg


Liknande frågor och svar som Vetestärkelse:

Är det gluten i Couscous? >>

Är det gluten i Bovete? >>

Är det gluten i potatis? >>

Är det gluten i havregryn? >>

Är det gluten i ris? >>

Är det gluten i chips? >>

Är det gluten i bulgur? >>

Gluten och alkohol? >>

Havre och sädesallergi ? >>

Gluten i aminosyror? >>


Andra aktuella frågor om allergi och diet:

Testa vetestärkelse >>

Livsmedelsanvisning >>

Utan jäst >>

Äggersättning för hårda kakor >>

Baka sockerfritt bröd >>

Bittermandelessens >>

Är det ägg i pasta? >>

Mjölmix för ärt/bön-glutenintoleranta?? >>

Nöt- och mandelallergi >>

Gluten i Lakrits >>




Detta är en avdelning på allergimat.com som är under arbete och förnyelse.

Annons

Annons