Vetestärkelse

Fråga:

Om man är glutenintolerant, tål man vetestärkelse då?

Dietistens Svar:

När det gäller Vetestärkelse. Både ja och nej, det beror på hur känslig man är för gluten.

Du kan läsa mer om vetestärkelse under dessa länkar:
Om stärkelse och Vetestärkelse
Tål vi vetestärkelse?

Vetestärkelse är skrivet av Jenny Marie Johansson, svaret är granskat av Leg Dietist Louise Malmberg


Liknande frågor och svar som Vetestärkelse:

Är det gluten i Couscous? >>

Är det gluten i Bovete? >>

Är det gluten i potatis? >>

Är det gluten i havregryn? >>

Är det gluten i ris? >>

Är det gluten i chips? >>

Är det gluten i bulgur? >>

Gluten och alkohol? >>

Havre och sädesallergi ? >>

Gluten i aminosyror? >>


Andra aktuella frågor om allergi och diet:

Tapioka >>

Veteallergi >>

Havre till barn? >>

Malodextrin >>

Kokt ägg /äggallergi och ketchup/tomatöverkänslighet >>

Istället för mjölkfria vällingar som finns på apoteken. >>

Vegetabiliska fetter >>

Söker recept >>

Semla-grädde? >>

Laktosfri hårdost >>




Detta är en avdelning på allergimat.com som är under arbete och förnyelse.