Husk kontra Fiberhusk

Fråga:

Hej!

Har hört att Husk skall vara bra för glutenbak. Men är det nån skillnad på "vanlig" Husk och Fiber-Husk?

Dietistens Svar:

När det gäller Husk kontra Fiberhusk. Du kan använda båda i baket med utmärkt resultat, fiberhusken är mer finmalen och särskilt framtagen för att ha i glutenfritt bak

Husk kontra Fiberhusk är skrivet av Elise Hidestrand, svaret är granskat av Leg Dietist Louise Malmberg


Liknande frågor och svar som Husk kontra Fiberhusk:

Xantangummi >>

Glutenintolerans (gluten, intolerant) >>

Soja & lactosfria gluten- & vete-fria mjölmixer >>

Tapioka >>

Rapsy matlagningspulver? >>

Gluten i kryddor? >>

Havre, expert uttalande >>

Rapsy Frutty ? >>

Gluten och Glutamin >>

Natriumglutamat, (E621, E 621, E-621, MSG) >>


Andra aktuella frågor om allergi och diet:

"laktobaciller" >>

Kakaomassa & kakaosmör >>

Laktos i medicin? (laktosmonohydrat) >>

Vad kan man ge istället för ost? >>

Mjölkallergi, ost från andra djurslag >>

Soja >>

Chokladkaka... >>

Lactos- kiondenserad mjölk >>

Fisk o Skaldjur? >>

Piller >>




Detta är en avdelning på allergimat.com som är under arbete och förnyelse.